В астрологията няма правило, което да окачествява представителките на даден зодиакален знак

...
В астрологията няма правило, което да окачествява представителките на даден зодиакален знак
Коментари Харесай

Какъв тип майка сте според зодията?

В  астрологията  няма предписание, което да окачествява представителките на даден зодиакален знак като по-добри или по-лоши майки. Но ако се опитваме да разберем за какво едни дами постъпват по един или различен метод в ролята си на майки, с изненада ще открием някои тенденции, типични за обособените зодии. 

Майката – Овен (21 март- 19 април)

Ако има зодиакален знак, роден, с цел да отгледа и възпита добре детето си, то това са майките-овни. Тези дами са същински войни, изпълнени с непрестанна сила, водени от огнената природа на своята зодия. Овенът е първият знак от зодиака, което прави представителките му майки с вродени лидерски качества с инстинкт на генерали. Това значи, че майката-овен в никакъв случай няма да се откаже от това, което е решила да реализира с възпитанието на детето си, без значение дали отглежда единствено едно или цели дванайсет деца!

Майките-овни постоянно се придържат прецизно към своето възприятие за правдивост, способни са да се преборят с всичко, изпречило се на пътя им и постоянно подхващат самоуверено всяко начинание. Съществува прочут риск от това да изгубят надзор над страстите си и да прекаляват с контрола над децата.

Въпреки своята лидерска натура, майките овни могат да бъдат и доста нежни, обичат мощно децата си и са подготвени на всичко за тях.

Майката – Телец (20 април – 20 май)

Земни, прагматични и решителни, майките, родени под знака телец ще основат комфортен дом и ще окуражават децата си да се радват на заобикалящия ги свят. Майките-телци избират да прекарват времето с децата измежду природата и ще ги окуражават да се концентрират върху задачите си. Те са доста търпеливи, способни да седнат и да се успокоят, даже в напрегнати обстановки.

Представителките на тази зодия са мощно загрижени за материалното благоденствие на децата си и постоянно ги предизвикват в тяхното професионално развиване.

Дамите, родени под знака на телеца би трябвало да бъдат деликатни със своята свръхзагриженост и блян да вършат всичко за децата си. Понякога това рефлектира негативно и може да докара до разглезеност и неприятно държание в тийнейджърска възраст.

Майката – Близнак (21-май – 20 юни)

Майките, родени под знака на близнаците постоянно се стараят детето им да е добре осведомено, защото са под въздействието на Меркурий. Семейните вечери с майката-близнак ще бъдат изпълнени с забавни диалози на разнородни тематики, а децата им са много отзивчиви, защото са научени да вземат участие интензивно в разговора в фамилията.

Двойствената същина на майката-близнак я прави способна да отглежда еднообразно добре и синовете, и дъщерите си, да се приспособява, както към момчешките, по този начин и към момичешките занимания и ползи, без значение от възрастта.

Съществува риск майките от тази зодия да са малко по-либерални от нужното. Това е, тъй като близнаците по природа не са изключително огромни последователи на строгостта и дисциплината, а това не постоянно е добър метод.

Майката – Рак (21 юни – 22 юли)

Ако има ранглиста за най-грижовна майка, то несъмнено първото място в нея ще заеме майката от зодия рак. За нея няма нищо по-свещено от вкъщи и фамилията и никой не е в положение да я накара да промени тези свои възгледи.

Майките-раци като че ли разполагат с цялото време на света, което да посветят на приготвянето на вкусна вечеря, подредбата на дома или четенето на детски приказки.

И въпреки всичко, скъпи майки, представители на зодия рак, не забравяйте, че в живота има и други неща, които от време на време е добре да разнообразяват фамилните ви отговорности. Също по този начин внимавайте да не прекалявате с грижите, защото това може да направи децата ви несамостоятелни и неспособни да се откъснат от вашата настойчивост.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР